Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Modern balett Kezdő

Heti alkalmak

vasárnap
16:00 - 17:00
Aradi utca-Balett terem

Stílus ismertető

Kurzus adatai


Alap adatok

Időtartam:
8 alkalmas kurzus
Indulás:
2018.03.11.
Korosztály:
felnőtt
gyermek
Csatlakozás:

Óra menete

Az óra felépítése : bemelegítés,fokozatosan átmozgatjuk a test összes izmát, majd a klasszikus balett alap rúdgyakorlatait véve sorra folyamatosan építjük egymásra a mozdulatokat. Egyszerű lépéskombinációkat, forgásokat, ugrásokat tanulunk. Fejlesztjük a koordinációt és a térérzékelést. Erősítjük a test valamennyi izmát, lábtechnikát fejlesztünk és nyújtunk is. Az óra 2.felében koreográfiát tanulunk.

Bérlet és óradíj árak

8 alkalmas bérlet:
7 900 Ft
4 alkalmas bérlet:
4 000 Ft
Óradíj:
1 500 FtElőjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (info@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (1) 302-3435)! Köszönjük.

Előjelentkezési űrlap»

Táncpartner kereső

Amennyiben szükséged lenne táncpartnerre, próbáld ki táncpartner keresőnket!A tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk.