Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Társastánc Haladó

Heti alkalmak

kedd
20:30 - 22:00
Aradi utca-Társas terem

Stílus ismertető

Kurzus adatai


Alap adatok

Időtartam:
8 alkalmas kurzus
Indulás:
2018.03.06.
Korosztály:
felnőtt
gyermek
Csatlakozás:
Függ attól, hogy milyen a táncos előélet. Ajánlatos órajeggyel beállni és utána el lehet dönteni, hogy megfelelő-e a szint. Illetve a tanárral is érdemes konzultálni, mit javasol.

Óra menete

  • Ismétlés
  • Új lépések

Bérlet és óradíj árak

8 alkalmas bérlet:
9 600 Ft
4 alkalmas bérlet:
Óradíj:
1 700 Ft


Igénybe vehető kedvezmények


Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (info@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (1) 302-3435)! Köszönjük.

Előjelentkezési űrlap»

Táncpartner kereső

Amennyiben szükséged lenne táncpartnerre, próbáld ki táncpartner keresőnket!


Damjanovich Márta egyéb Társastánc kurzusai az Oktogon Tánc CentrumbanA tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk.