Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Balett spicctechnika előkészítő Teljesen kezdő

Heti alkalmak

vasárnap
18:00 - 19:30
Aradi utca-Balett terem

Kurzus adatai


Alap adatok

Időtartam:
8 alkalmas kurzus
Indulás:
2018.05.13.
Korosztály:
felnőtt
gyermek
Csatlakozás:
folyamatosan lehetséges

Óra menete

Az órák 60 percesek. A hét folyamán folyamatosan épülnek a gyakorlatok és az új lépéselemek.

Ezt a két részből álló óratípust azoknak ajánljuk, akik kezdő szinten járnak balettozni, vagy táncolni és szeretnék fejleszteni a bokát,rüsztöt,lábfejet, lábujjakat és kedvet éreznek a spicc cipő kipróbálásához is.

Az óra első részében bemelegítünk, olyan, mint egy szokványos balett óra rúdgyakorlatokkal, különös hangsúlyt helyezve a lábfej és annak izmainak erősítésére, nyújtására koncentrálunk (sok tandu, jete, releve stb.)
Törjük a rüsztöt, erősítjük a spicceléshez szükséges izmokat.
Majd az óra 2. felében felvesszük a spicc cipőt, megtanuljuk betörni, rúddal szemben és mellett végzünk benne egyszerű gyakorlatokat.
Óra végén néhány táncos mozdulattal, fejlesztjük a tánckészséget, kartechnikázunk és nyújtunk.

Bérlet és óradíj árak

8 alkalmas bérlet:
9 800 Ft
4 alkalmas bérlet:
5 200 Ft
Óradíj:
1 700 FtElőjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (info@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (1) 302-3435)! Köszönjük.

Előjelentkezési űrlap»

Táncpartner kereső

Amennyiben szükséged lenne táncpartnerre, próbáld ki táncpartner keresőnket!A tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk.