Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Junior Jazz Funk Teljesen kezdő

Heti alkalmak

Első óra januárban: 2018.01.12.

péntek
16:30 - 17:30
Aradi utca-Balett terem

Stílus ismertető

Kurzus adatai


Alap adatok

Időtartam:
8 alkalmas kurzus
Indulás:
2018.01.12.
Korosztály:
felnőtt
gyermek
Csatlakozás:

Óra menete

40 perc tánctréning, ami tartalmaz bemelegítést, erősítő/nyújtó gyakorlatokat, lépéskombinációkat, valamint technikai/koordináció fejlesztő elemeket. Utána következik a koreográfia, amiben a jazz tánc technikai mélysége találkozik a funky lazaságával.
A koreográfiát visszük néhány órán keresztül.
A tréning ismétlődik.

Bérlet és óradíj árak

8 alkalmas bérlet:
7 800 Ft
4 alkalmas bérlet:
4 000 Ft
Óradíj:
1 300 Ft


Fontos megjegyzés a kurzushoz

10 éves kortól


Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (info@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (1) 302-3435)! Köszönjük.

Előjelentkezési űrlap»

Táncpartner kereső

Amennyiben szükséged lenne táncpartnerre, próbáld ki táncpartner keresőnket!A tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk.