Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Girl Dance (Jazz Funk) Középhaladó

Heti alkalmak

hétfő
19:00 - 20:00
Aradi utca-Balett terem

Kurzus adatai


Alap adatok

Időtartam:
4 alkalmas kurzus
Indulás:
2018.05.07.
Korosztály:
felnőtt
gyermek
Csatlakozás:

Óra menete

A tánc sava-borsa 50 percben! Avagy fellépéselőkészítő középhaladóknak. Aztán irány a színpad! Az órán olyan koreográfiákat építünk, amire a többi órán nincs idő és később elő is tudjuk adni őket. Ehhez szükséges a többi órán szerzett alaptudás, akár az Oktogon Tánciskolából, akár máshonnan szerezte meg a jelentkező azt. Gyorsabb és bonyolultabb kombinációkra lehet számítani a többi órához képest és gyakorolunk térformákat, egyszerűbb akrobatikus és kontakt elemeket is. Rendszeres részvétel szükséges. És sok-sok lendület, egy csipet elszántság+egy jó adag kitartás! Váltakozva készítünk jazz funk vagy girly koreót. Erről előre értesül a táncos. Így mindenképp várunk fiúkat is: jazz funk koreográfiákhoz!"

Bérlet és óradíj árak

8 alkalmas bérlet:
4 alkalmas bérlet:
3 500 Ft
Óradíj:
1 000 FtElőjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (info@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (1) 302-3435)! Köszönjük.

Előjelentkezési űrlap»

Táncpartner kereső

Amennyiben szükséged lenne táncpartnerre, próbáld ki táncpartner keresőnket!


Marnitz Brigitta egyéb Girl Dance (Jazz Funk) kurzusai az Oktogon Tánc CentrumbanA tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk.