Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Gyermek balett (ovis) Kezdő

Heti alkalmak

kedd
16:30 - 17:00
Aradi utca-Balett terem
csütörtök
16:30 - 17:00
Aradi utca-Balett terem

Stílus ismertető

Kurzus adatai


Alap adatok

Időtartam:
8 alkalmas kurzus
Indulás:
2018.01.02.
Korosztály:
felnőtt
gyermek
Csatlakozás:

Óra menete

Az óra ritmusgyakorlatokkal, bemelegítéssel kezdődik: járások gyakorlása, lábfejgyakorlatok ülve, fekve, majd dinamikus ugrásokkal érjük el az alapos bemelegítést. Tehermentesített helyzetben, gimnasztikával folytatjuk, majd az óra végén táncos játékkal búcsúzunk!

Bérlet és óradíj árak

8 alkalmas bérlet:
6 800 Ft
4 alkalmas bérlet:
Óradíj:
1 200 Ft


Fontos megjegyzés a kurzushoz

Óvodásoknak 4-5 éves kortól!


Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (info@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (1) 302-3435)! Köszönjük.

Előjelentkezési űrlap»

Táncpartner kereső

Amennyiben szükséged lenne táncpartnerre, próbáld ki táncpartner keresőnket!A tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk.