Laides' Style

Ez a kurzus azoknak a hölgyeknek ajánlott - életkorra való tekintet nélkül -, akik a táncon keresztül szeretnék megélni és kibontakoztatni nőiességüket. Hasznos lehet azoknak is, akik már meglévő tánctudásukban szeretnék a mozdulatokat kecsesebbé, nőiesebbé tenni, vagy azoknak, akik táncpartner hiányában egyelőre saját mozgásukat szeretnék ezirányban fejleszteni.

Az órákon változatos zenékre dolgozunk és többféle táncstíluson keresztük ismerkedünk meg a nőies mozgás elemeivel.
Külön hangsúlyt fektetünk a különböző testrészek, pl. karok, csípő, fej, stb. szerepére, melyeket egyszerűen megtanulható koreográfiák segítségével is gyakorlunk.

A kurzuson előkerülő egyes táncstílusok (rumba, cha-cha-cha, mambo, samba, rocky / jive) mind másfajta hangulatot, életérzést és ezáltal a női szerepeknek más-más aspektusát képviselik. Az órákon ezeket a szerepeket és a hozzájuk tartozó érzelmeket is igyekszünk tudatosítani, megélni.

A kurzus célja, hogy a táncmozdulatok finomítása mellett a résztvevő hölgyek nőies kisugárzása, önbizalma is fejlődjön, megerősödjön.

A Lady's style óra tehát ajánlott mindenkinek, aki a táncban a kellemes testmozgás mellett szeretné a női test és női lélek igazi harmóniáját megélni, és ezt akár a páros táncokban, akár csak a mindennapokban kamatoztatni.

Tanítja

Image

Ilyés Nóra

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresel valamit?