Tanáraink

Oktogon Tánc Centrum

Almási Judit

Almási Judit Stílusok: Szenior örömtánc

Névjegy

Telefon:

E-mail: almasi.judit.pd@gmail.com

Web: http://www.tancoljunk.hu

Bemutatkozás

Zenész családban nőttem fel, magam is játszottam több hangszeren. Bár hivatásommá mást választottam, mindenem a zene és a tánc, feltölt vagy megnyugtat, mikor mire van szükségem. Fiatal korom óta számos táncstílust kipróbáltam és műveltem hobbi táncosként. Tanultam klasszikus balettet, társas táncokat, swinget, balboát, boogie woogie-t, salsát, argentin tangót neves magyar és külföldi oktatóktól. Vallom, hogy mindenki zenére és táncra születik, s ha átmenetileg el is távolodik attól, soha nem késő visszatérni, s ehhez az egyik legkönnyebb út lehet a szenior örömtánc.

Közel tíz évig tartottam időseknek táncos foglalkozásokat, kidolgoztam számukra ülve is táncolható formákat. Az osztrák szeniortánc szövetség oktatói által szervezett kurzuson szereztem meg a szenior örömtánc oktatói oklevelet. Mentálhigiénés szakemberként és pszichodráma vezetőként számomra nem jelent nehézséget egy csoport közös munkáját elősegíteni.

Hiszem, hogy ez a táncforma nem csak a szenior korosztály körében lesz egyre népszerűbb, hanem az aktív ötvenesek vagy akár a még fiatalabbak körében is, hiszen itt nemcsak sokféle zenére változatos koreográfiákat táncolunk, hanem átélhetjük a közös alkotás örömét.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!