Tanáraink

Oktogon Tánc Centrum

Gyergyói Szilvia

Gyergyói Szilvia

Névjegy

Telefon:

Web: http://www.tanciskola.hu

Bemutatkozás

Gyermekkoromtól kezdve életem része volt a mozgás; sportoltam, tornáztam, majd közel 20 éve megállapodtam a klasszikus balett és a táncművészet mellett.

E gyönyörű mozgásforma sajnos megannyi ízületi elváltozást, degenerálódást és gerincproblémát okozott testemben, ezért 11 éve elkezdtem megoldást keresni ezekre a problémákra is. Így találtam rá a pilates és a jóga áldásos hatására, és az NMPT (Natural Movement Pattern Training) rendkívül hatékony módszerére, amelyek segítségével testem szinte jobban működik, mint huszonéves koromban.

Megfelelő mennyiségű gyakorlás után ( és a Táncművészeti Főiskola Táncos és próbavezető szak végzése mellett) 2009-ben magam is elvégeztem egy pilates és egy jóga oktatói képzést, Emellett különböző tanfolyamokon vettem részt (gerincterápia jógával kezdő,- haladó,- mester képzés),illetve workshopokon (mint például térdproblémák, intim torna, fascyologya és tudomány a pózok mögött workshop). 2016-ban egy Fintess instruktor képzést végeztem el (OKJ), legutóbb pedig NMPT instruktorként végeztem.

Célom minél több embert testtudatosságra nevelni és rávilágítani arra, hogy megfelelő mozgással és odafigyeléssel a hétköznapokban is, rendkívüli eredményeket érhetünk el akár hosszú évek óta tartó problémák esetében is.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!