Tanáraink

Oktogon Tánc Centrum

Köbli Gabriella

Köbli Gabriella

Névjegy

Telefon:

Web: tanciskola.hu

Bemutatkozás

Fiatal felnőttként léptem először a táncparkettre, így bizton állíthatom, hogy a táncot soha sem késő elkezdeni. Az első években főként a társas - és versenytáncok kötöttek le, ezután lépett csak életembe a boogie-woogie. Ez volt a legvidámabb tánc mind közül, amelyekkel addig találkoztam, így azonnal a szívembe lopta magát! 2006-ban iratkoztam be az első boogie tanfolyamra, éppen itt, az Oktogon Tánc Centrumban. Az elmúlt években rendszeresen látogattam a hazai és nemzetközi boogie-woogie élet legjobbjainak tanfolyamait. Majd 2015-ben immáron tanárként csatlakozhattam itt az Oktogonban Pósz Mártonék boogie-woogie csoportjaihoz, ahol kreatív ötleteimmel igyekszem az órákat még színesebbé tenni.

A megfelelő erőnlét és izoláció a színvonalas tánc egyik legfontosabb alappillére, ezért 8 éve rendszeresen járok jazztánc órákra és szeretek ebből a tudásból meríteni és átadni az óráimon, főként bemelegítéskor.

Jelenleg pszichológiai tanulmányokat folytatok, illetve tánc és mozgásterápiával is foglalkozom. Az ott tanultakat igyekszem beépíteni az órák során, azért, hogy a boogie-woogie a zene és a tánc önfeledt megélése mellett, a személyiségfejlődésünk színtere is lehessen. A tanítás során a legfőbb célom az, hogy minél többen átélhessék az önfeledt páros tánc örömét.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!