Tanáraink

Oktogon Tánc Centrum

Marnitz Brigitta

Marnitz Brigitta

Névjegy

Telefon:

Web: http://tanciskola.hu

Bemutatkozás

"Mi a Tánc? Számomra álmok, színek, hangulatok kifejezésének egy komoly háttérmunkával megalkotott tere. Mindezt a tánc órák során igyekszem mind élvezhetőbbé és befogadhatóbbá tenni, figyelve az egyes emberre és az Egészre."
- Marnitz Brigitta

Nálunk Jazz Funk-ot és Junior Jazz Funk-ot oktat.
A www.facebook.com/indancetancalakulat oldalon még több információt találtok óráiról.

Brigi 6 évesen kezdett el sportolni (rsg) és balettozni. 10 éves élsportolói útja során számos magyar és nemzetközi verseny dobogósa, valamint válogatott -, majd olimpiai kerettag lett.

16 évesen váltott az élsportról a táncra, mert abban nagyobb teret nyer az egészséges, mégis változatos, szabad és önkifejező mozgás. Táncosként folytatta a balett tanulást, de több évet töltött a hip-hop, street dance, street jazz, funky, jazz és modern táncok tanulásával, később tanításával. Számos színpadon és társulat tagjaként ismerte meg a színpadi mozgás és színpadi jelenlét alapjait és szabályait.

24 évesen megalapította saját társulatát és iskoláját, az Independance-t, ahol gyermekeket és felnőtteket is képzett kezdő és haladó szinten egyaránt. Társulatával profi koreográfiákon és show műsorokon keresztül mutatta meg - koreográfusként - az elsajátított tudás gyümölcseit, valamint saját érzéseit, gondolatait. Olyan cégekkel együttműködve - többek között - , mint a Ford, a L'oreal, a Levi's, vagy a General Electics. És olyan zenekarok előtt is, mint a Faithless. 2013-ban volt alkalma Írországban is tanítani gyereket és tinédzsereket.

Idehaza több tánciskolában és klubban tanított és tanít a mai napig. Tanítványai országszerte tanítanak, szerepelnek, versenyeznek: eredményesen! És élvezik a testük adta nagyobb szabadságot, egészséget, önismeretet és önkifejezést!

Briginek még mindig fontos a legújabb trendek figyelése és elsajátítása, de a klasszikus alapok megtartása és a tudás gyarapítása is kiemelt cél. Táncpedagógusi oklevelet a Testnevelési Egyetemen szerzett.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!