Tanáraink

Oktogon Tánc Centrum

Székely Bálint

Székely Bálint

Névjegy

Telefon:

Web: http://tanciskola.hu

Bemutatkozás

"Mindenki képes fejlődni!"
- Székely Bálint

A sport és a mozgás mindig szerves részét képezte az életemnek, változatos sportágakat gyakoroltam egész gyerekkoromban, fiatal felnőttként pedig több harcművészetben is elmélyültem. Intenzív művészeti tanulmányaimat a gimnáziumban kezdtem klasszikus zongorán és gitáron, illetve a színpadi és utcai színészet berkein belül, később pedig jazzkonzervatóriumban tanultam zenét.

2009-ben találkoztam először West Coast Swing-el (WCS), ennek hatására kezdtem el intenzíven táncolni. Az idő teltével, tágítván a horizontot, számos egyéb szóló- és páros tánccal is megismerkedtem, többek között hip-hop-al, dancehall-al, modern tánccal, kortárs tánccal, latin táncokkal, de időm nagy részét továbbra is első szerelmemnek szentelem.
2009-2013 között Szociálpedagógia szakon végeztem felsőfokú tanulmányokat, ahol széleskörű és mélyreható pedagógiai ismeretekre tettem szert, továbbá sajátélményt szereztem többféle önismereti tánctréningben, táncmeditációban és táncterápiában.
2011 óta tanítok WCS-t tanfolyamokon, magánórákon, intenzív hazai és külföldi műhelyeken. Több neves Budapesti tánciskolában volt már szerencsém oktatni. Számos hazai open (nyílt) kategóriájú versenyen vettem részt Magyarország legjobb west coast swing táncosaival, és szereztem első helyezést. Rendszeresen indulok nemzetközi, pontszerző versenyeken, illetve gyakran járok külföldre, hogy továbbra is a világ legjobb táncosaitól tanulhassak.

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a helyes alapok elsajátítására, a technikai letisztultságra, az improvizációs készségek fejlesztésére. Kiemelten foglalkozom a táncosaim önbizalmának megalapozásával, illetve növelésével, és mindenek felett: a tánc örömének megélésével!

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!