Kurzusaink

Oktogon Tánc Centrum

Bachata
Szóló táncok

Bachata kurzusok

Aktuális kurzusok:

Válassz egy kurzust:

A Bachata nemcsak zene és tánc, hanem egy életérzés, egy harmónia. Maga az élet, amely férfi és nő között létrejöhet bárhol és bármikor, életkortól függetlenül egy tánc erejére, vagy akár egy örökkévalóságra, kiszakadva a mindennapok szürkeségéből, elrepítve a táncosokat a latin kultúra világába. A bachata romantikus érzéki zene és tánc, mely a Dominikai köztársaságból származik, szaggatott ritmusú, négynegyedes ütemű, minden 4. ütésre egy hangsúlyos ütéssel. A zene a boleróból eredeztethető, melyre hatással volt a cubai son és meruenge. A férfi és nő zenei stílustól és zenei betétektől függően egyaránt improvizatívan táncol. Nagyon hangsúlyos a férfi vezetés és a női követés, főként a mai sensual és moderna stílusok esetében.

Aki a kurzust tartja:

Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (recepcio@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (30) 526-5485)! Köszönjük.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!