Kurzusaink

Oktogon Tánc Centrum

Táncterápia
Szóló táncok

Táncterápia kurzusok

TÁNCTERÁPIA 

Foglalj helyet és légy részese egy olyan táncos közösségnek, ahol nem a gyors, nagy mozdulatoké és a hangos zenéé a főszerep, hanem a tánc általi önkifejezés, a mozdulatok közben átélt érzések, a zene felszabadító hatása számít.  

A különféle gyakorlatokat, táncos mozdulatokat, koreográfiákat széken ülve végezzük sok esetben eszközök segítségével, azonban végig nagyon fontos a helyes tartás, melyet a hétköznapokban is hasznosan alkalmazhatunk. Köszönhetően a változatos gyakorlatoknak (ritmusjátékok, koreográfia stb.) javul az egyensúlyérzet, fejlődik a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a memória, így kifejezetten hasznos az idősebb korosztály számára, hiszen segít frissen tartani az elmét, boldogságot és sikerélményt okozva.  

Tarts velem ezeken az alkalmakon, mozogjunk együtt és légy Te is egy elfogadó közösség tagja! 
Első sorban a 60 éves kor körüli idősebb korosztályt várjuk óráinkra! 

Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (recepcio@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (30) 526-5485)! Köszönjük.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!