Kurzusaink

Oktogon Tánc Centrum

Hobby rocky - koreográfia 2021 szeptember

Elvis, Pink Cadillac, Hound Dog és persze a Boogie-woogie... Megvan, mire gondolunk? Hobby Rocky tanfolyamainkat Ilyés Pali vezeti, az alaplépésektõl kisebb-nagyobb figurasorokig lehet vele eljutni az induló kezdõ, haladó és koreográfia tanfolyamok során, korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánljuk!
Vezeti: Ilyés Pali
Helyszín: Aradi utca
Idõpont:

- koreográfia: kedd 20:00-21:30
Első óra: szeptember 14.

A tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk!

Aki a kurzust tartja:

Ilyés Pál

Ilyés Pál

"A tánc számomra egy örömérzésből fakadó, zenére történő mozgás, melynek nincsenek idő- vagy térbeli korlátai."- Ilyés Pál Versenytánc:• 12 éve (Pataky Tse., Dance Station Tse.)• Standard: A osztály, Latin: B osztály• Sporttánc oktató (Budai Sport Akadémia (ELTE))Tanítás:• Oktogon Tánc Centrum (4...

Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (recepcio@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (30) 526-5485)! Köszönjük.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!