Kurzusaink

Oktogon Tánc Centrum

Spicctechnika - haladó 2021 májustól

Plié, piruette, relévé... Nem elég, hogy minden izom egyszerre feszül, még ezt a rengeteg idegen szót is meg kell jegyezni! Ha viszont átlendültünk ezeken a kezdeti nehézségeken, rájövünk, hogy a balett a mozgásharmónia egyik legmagasabb foka, mely során nemcsak a test, hanem a lélek is épül-szépül, és a közhiedelemmel ellentétben felnõttkorban is kiválóan elsajátítható. Tánciskolánkban teljesen kezdõ balett tanfolyamok is indulnak felnõttek számára!
A spicctechnika órákon rúdgyakorlatokat végzünk, fejlesztjük a tánckészséget, kartechnikázunk, erősítünk és nyújtunk, fejlesztjük a lábfej és boka izmait, a bátrabbak pedig felveszik a spicc-cipőt, megtanuljuk betörni, megkötni és rúddal szemben és mellett végzünk benne egyszerű gyakorlatokat.
Haladó csoport
Ezt a két részből álló kurzust azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek (legalább) középhaladó balett-tudással és nem ismeretlen számukra a spicctechnika. Az órán kizárólag spicc cipőben dolgozunk, a tréning mellett bepillantást nyerhetünk a klasszikus tánc szépségeibe. Egy-egy órán akár egy teljes rúd- és középgyakorlat –sort végrehajtunk - a könnyebb feladatoktól a nehezebb kombinációkig. Az óra második részében a tradicionális és újabb klasszikus balett művek eredeti, vagy adott tudásszinten átalakított koreográfiáinak tanulása és gyakorlása történik.

Haladó spicctechnika
Vezeti: Pétery Melinda
Helyszín: Aradi utca – Balett terem
Idõpont: szombat 12:00-13:00
Első óra: május 15.
Ár: -Órajegy: 2000 Ft
-Óránként ár bérlettel: 1500 Ft
-Egység: 6

Bérleteink:
-Start bérlet: ára: 10.000 Ft, érvényességi ideje: 3 hónap, 40 egységet tartalmaz.
-Extra bérlet: ára: 20.000 Ft, érvényességi ideje: 1 év, 80 egységet tartalmaz.
A Start vagy Extra bérlet megvásárlásával „egységeket” veszel, amelyeket bármely táncóránkon való részvételre fel tudsz felhasználni, így nem kell külön bérletet venned mindegyik táncstílushoz!
Egy táncóra a stílustól, időtartamtól függően 5-8 egységbe kerül, amelyeket az óra előtt vonunk le bérletedről.
Bővebb információ: www.tanciskola.hu/tudnivalok/berletek
További kurzusaink: tanciskola.hu/tanfolyamok/2020-kurzusok
Jelentkezés és érdeklõdés:
- Telefon: +36 (1) 302-3434
- Online elõjelentkezés: www.tanciskola.hu/elojelentkezes
- E-mail: recepcio@tanciskola.hu
További infók: www.tanciskola.hu

Aki a kurzust tartja:

Pétery Melinda

Pétery Melinda

"Párbeszéd óráról:- Nem sikerült.- Nem baj."- Pétery Melinda Pétery Melinda klasszikus tánctanulmányait Bárány Ilonánál, Fekete Hedvignél, Bán Teodóránál, Jeszenszki Endrénél, Szilágyi Gyulánál, Kiss Csabánál, Kun Zsuzsánál, Balogh Andrásnál folytatta. Más tánctechnikákat tanult Lőrincz Katalinnál,...

Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (recepcio@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (30) 526-5485)! Köszönjük.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!