Kurzusaink

Oktogon Tánc Centrum

Spicctechnika-teljesen kezdő 2021 májustól

Plié, piruette, relévé... Nem elég, hogy minden izom egyszerre feszül, még ezt a rengeteg idegen szót is meg kell jegyezni! Ha viszont átlendültünk ezeken a kezdeti nehézségeken, rájövünk, hogy a balett a mozgásharmónia egyik legmagasabb foka, mely során nemcsak a test, hanem a lélek is épül-szépül, és a közhiedelemmel ellentétben felnõttkorban is kiválóan elsajátítható. Tánciskolánkban teljesen kezdõ balett tanfolyamok is indulnak felnõttek számára!
A modern balett szabadabb mozdulatokkal tarkított, kifejezõbb, dinamikusabb, és könnyen elsajátítható táncstílus, mely a klasszikus balett és a modern tánc ötvözetébõl született. És bár sosem baj, ha van, de elõzetes balett tudás nélkül is követhetõek az órák.


A spicctechnika órákon rúdgyakorlatokat végzünk, fejlesztjük a tánckészséget, kartechnikázunk, erősítünk és nyújtunk, fejlesztjük a lábfej és boka izmait, a bátrabbak pedig felveszik a spicc-cipőt, megtanuljuk betörni, megkötni és rúddal szemben és mellett végzünk benne egyszerű gyakorlatokat.


Teljesen kezdő spicc : ehhez a szinthez 2-3 év balett órán eltöltött idő szükséges(kezdő-középhaladó balett tudás) tisztában kell lenni a balett rúd- és középgyakorlatok, kisugrások alapjaival.Az előtte lévő balett órán történik a bemelegítés,így ebben a 30 percben a spicctechnika alapjait sajátítjuk el.Hogyan vesszük fel a cipőt,mit kell rávarrni, megkötni,betörni,hogy alkalmassá tegyük a lábbelit a gyakorlásra.Csak rúddal szemben és mellett végzünk egyszerű gyakorlatokat, az órához való részvételhez spicc cipő szükséges(nem gyakorló balett papucs)

 

Teljesen kezdő spicctechnika
Vezeti: Gaál Anna
Helyszín: Aradi utca – Balett terem
Idõpont: péntek 17:30-18:00
Első óra: május 14.
Ár:
-Órajegy: 1500 Ft
-Óránként ár bérlettel: 1250 Ft
-Egység: 5


Bérleteink:
-Start bérlet: ára: 10.000 Ft, érvényességi ideje: 3 hónap, 40 egységet tartalmaz.
-Extra bérlet: ára: 20.000 Ft, érvényességi ideje: 1 év, 80 egységet tartalmaz.
A Start vagy Extra bérlet megvásárlásával „egységeket” veszel, amelyeket bármely táncóránkon való részvételre fel tudsz felhasználni, így nem kell külön bérletet venned mindegyik táncstílushoz!
Egy táncóra a stílustól, időtartamtól függően 5-8 egységbe kerül, amelyeket az óra előtt vonunk le bérletedről.
Bővebb információ: www.tanciskola.hu/tudnivalok/berletek

További kurzusaink: tanciskola.hu/tanfolyamok/2020-kurzusok
Jelentkezés és érdeklõdés:
- Telefon: +36 (1) 302-3434
- Online elõjelentkezés: www.tanciskola.hu/elojelentkezes
- E-mail: recepcio@tanciskola.hu
További infók: www.tanciskola.hu

Aki a kurzust tartja:

Gaál Anna

Gaál Anna

"Sohasem késő elkezdeni, táncolj mindennap szorgalommal lelkesedéssel és meghozza gyümölcsét!"- Gaál Anna A felnőtt oktatást tűztem ki célomul, hogy mindenki számára nyitva álljon a lehetőség a test táncos tréninggel való fejlesztésére. Saját tapasztalatból mondhatom, soha nem késő elkezdeni, mindenki...

Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (recepcio@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (30) 526-5485)! Köszönjük.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!