Kurzusaink

Oktogon Tánc Centrum

Spicctechnika - kezdő 2021 szeptember

Plié, piruette, relévé... Nem elég, hogy minden izom egyszerre feszül, még ezt a rengeteg idegen szót is meg kell jegyezni! Ha viszont átlendültünk ezeken a kezdeti nehézségeken, rájövünk, hogy a balett a mozgásharmónia egyik legmagasabb foka, mely során nemcsak a test, hanem a lélek is épül-szépül, és a közhiedelemmel ellentétben felnõttkorban is kiválóan elsajátítható.
 
A spicctechnika órákon rúdgyakorlatokat végzünk, fejlesztjük a tánckészséget, kartechnikázunk, erősítünk és nyújtunk, fejlesztjük a lábfej és boka izmait, a bátrabbak pedig felveszik a spicc-cipőt, megtanuljuk betörni, megkötni és rúddal szemben és mellett végzünk benne egyszerű gyakorlatokat.
 
Kezdő csoport
Azoknak ajánljuk,akik már 1-2 éve balettoznak és ismerik a klasszikus balett alapjait. Az óra első fele hagyományos balett óra szerint épül fel. Rúdgyakorlatokkal felkészítjük a lábat a spicc cipő viselésére, majd rúddal szemben és mellett végzünk spicc gyakorlatokat. Az órán csak a spicc cipőben végzett gyakorlatok teljesen kezdőek, a gyakorló balett bemelegítés nem!
 
Kezdő spicctechnika
Vezeti: Gaál Anna
Helyszín: Aradi utca – Balett terem
Idõpont: vasárnap 15:30-17:00
Első óra: szeptember 12.
 
Ár:
-Órajegy: 2 500 Ft
-Óránként ár bérlettel: 1 925 Ft
-Egység: 7
Bérleteink:
-Start bérlet: ára: 11.000 Ft, érvényességi ideje: 3 hónap, 40 egységet tartalmaz.
-Extra bérlet: ára: 22.000 Ft, érvényességi ideje: 1 év, 80 egységet tartalmaz.
A Start vagy Extra bérlet megvásárlásával „egységeket” veszel, amelyeket bármely táncóránkon való részvételre fel tudsz felhasználni, így nem kell külön bérletet venned mindegyik táncstílushoz!
Egy táncóra a stílustól, időtartamtól függően 5-8 egységbe kerül, amelyeket az óra előtt vonunk le bérletedről.
Bővebb információ: www.tanciskola.hu/tudnivalok/berletek
További kurzusaink: tanciskola.hu/tanfolyamok/2020-kurzusok
Jelentkezés és érdeklõdés:
- Online elõjelentkezés: www.tanciskola.hu/elojelentkezes
- E-mail: recepcio@tanciskola.hu
- Telefon: +36 (1) 302-3434
További infók: www.tanciskola.hu
 
A tánciskola az indoklás nélküli változtatás jogát fenntartja. Az esetleges elírásokért felelősséget vállalni nem tudunk!

Aki a kurzust tartja:

Gaál Anna

Gaál Anna

"Sohasem késő elkezdeni, táncolj mindennap szorgalommal lelkesedéssel és meghozza gyümölcsét!"- Gaál Anna A felnőtt oktatást tűztem ki célomul, hogy mindenki számára nyitva álljon a lehetőség a test táncos tréninggel való fejlesztésére. Saját tapasztalatból mondhatom, soha nem késő elkezdeni, mindenki...

Előjelentkezés

Előjelentkezést csak a már meghirdetett (dátummal, időponttal rendelkező), az órarendünkben is látható kurzusokra fogadunk el!

Kérjük, hogy csak abban az esetben küldd el előjelentkezésed, ha biztosan jelentkezel a kurzusra! Az adminisztráció menete megkívánja, hogy a befizetés előtt legalább egy nappal elküldd nekünk az adatokat. A péntek délutánt követően beérkező adatok feldolgozását hétfőn tudjuk megkezdeni.

Kérjük, csak akkor add meg az adataidat, ha még sosem jártál hozzánk és nem szerepelsz iskolánk rendszerében.

Ha bármilyen okból kifolyólag végül mégsem tudod vagy akarod elkezdeni a kurzust, ill. ha az első alkalommal nem tudsz eljönni, kérjük, minden esetben küldj egy e-mailt (recepcio@tanciskola.hu) nekünk vagy telefonálj be (+36 (1) 302-3434; +36 (30) 526-5485)! Köszönjük.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!