Tudnivalók a bérleteinkről

Oktogon Tánc Centrum

Két módon tudsz részt venni táncóráinkon: több alkalomra szóló bérlettel, vagy egy alkalomra szóló órajeggyel. Anyagilag mindenképp a több alkalomra vagy akár több táncstílus óráira is felhasználható, hosszabb érvényességi idejű bérlet éri meg a legjobban.

Ha csak szeretnéd kipróbálni az órát egy alkalommal és később döntenél a folytatásról, vegyél órajegyet – az óra végén még mindig dönthetsz úgy, hogy az órajegy beszámításával átváltasz bérletre :-) 

 

Órajegy

Az órajegyek alkalmanként fizetendőek, az áruk függ a stílustól, az óra típusától és időtartamától; jelenleg az órától függően 1500-2750 Ft közötti áron vásárolhatók meg. A konkrét árak megtalálhatók aktuális tanfolyami táblázatunkban és a stílusoknál is.

 

Bérlet

2020 szeptemberétől tánciskolánkban új bérlettípusok kerültek bevezetésre. Az új, rugalmas felhasználású bérleteink a tánciskolánkban tartott összes órára felhasználhatóak, érvényességi idejük jóval hosszabb a régi bérletfajtáknál.

A Start vagy Extra bérlet megvásárlásával „egységeket” veszel, amelyeket bármely táncóránkon való részvételre fel tudsz felhasználni, így nem kell külön bérletet venned mindegyik táncstílushoz! Később rendezvényeinkre és más hasznos dolgokra is beválthatod az egységeket. Egy táncóra a stílustól, időtartamtól függően 5-8 egységbe kerül, amelyeket az óra előtt vonunk le bérletedről. A konkrét árak / egységek megtalálhatók aktuális tanfolyami táblázatunkban és a stílusoknál is.

  • Start bérlet: ára: 11.000 Ft, érvényességi ideje: 3 hónap, 40 egységet tartalmaz.
  • Extra bérlet: ára: 22.000 Ft, érvényességi ideje: 1 év, 80 egységet tartalmaz.

A bérletek lejárati ideje meghosszabbodik, ha vásárolsz rá további egységeket az eredeti lejárati időn belül!

A bérleteket névre szólóan árusítjuk, azok másra át nem ruházhatóak.

Bérletvisszaváltás csak abban az esetben lehetséges, ha az adott kurzus elmarad.

Amennyiben első alkalommal órajeggyel próbálsz ki egy stílust, ha még aznap (óra után) döntesz a bérletvásárlás mellett, az órajegy árát beszámítjuk a bérlet árába és levonjuk a bérletedből az adott órára vonatkozó kreditszámot, így olyan mintha eleve bérlettel vettél volna részt az órán. Ezt csak az óra napján tudod kérni, a következő alkalommal már nem! 

Bérleteinkhez 2021. november 8-tól minden bérletvásárláskor a Grand Allegro Shop webáruházba 5% kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba! A kupon a webshopban megtalálható akciós termékekre is érvényes, egy kupon az adott hónapban csak egyszer használható fel. Minden hónapban új kuponkódot kapnak az érvényes bérlettel rendelkező táncosaink! A kupon csak a Start és Extra bérleteinkhez jár, az óradíjhoz nem!
A webshop megtalálható a https://grandallegro.hu/ weboldalon.

 

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!