Tudnivalók a bérleteinkről

Oktogon Tánc Centrum

A bérleteink 8 illetve 4 alkalmasak.

  • Bérletet venni sokkal kedvezőbb, mint óradíjjal járni.
  • Ha rendszeresen szeretnéd óráinkat látogatni, mindenképp a bérletet javasoljuk.

A bérlet 4 vagy 8 egymást követő alkalomra érvényes, függően attól, hogy hány alkalmas bérletet vettél. De a 8 alkalmas bérlet esetében kapsz még egy alkalmat, ha valamilyen okból kifolyólag (betegség, túlóra, családi ok, időpontváltozás, mely ütközik az órával, stb.) nem tudtál eljönni 1 órára. Vagyis a 8 alkalmas bérletet 9 egymást követő alkalom ideje alatt van módod lejárni. Ám nagyon fontos, hogy ezzel a lehetőséggel tényleg csak indokolt esetben élj, ugyanis a nem rendszeres óralátogatás mind a tánctanulást, mind pedig a táncórák dinamikus haladását hátráltatja! A tanfolyamok órafelépítése szigorú ütemterv alapján folyik, ezért nincs mód arra, hogy minden tanulót egy-egy kihagyott alkalom után felzárkóztassanak a tanárok a csoport többi tagjához, akik valamennyi órán részt vettek. A lemaradást mindig nagyobb erőfeszítés behozni a tanulónak is, másrészt pedig ezzel hátráltatja a többiek haladását.
A nem rendszeres óralátogatás nagymértékben csökkenti a tánctanulás élvezetét és sikerélményét!
Fontos tudnod, hogy bármelyik táncot csak akkor tudod könnyen és sikeresen, alaposan megtanulni, ha az órákra rendszeresen jársz, egy hónapban egy alkalomnál többet nem hiányozva! Az ennél rendszertelenebb óralátogatás óhatatlanul azt vonja maga után, hogy a tánctudásban komoly hiányosságok jelentkeznek a későbbiekben, illetve a tanulás tempója jelentősen csökken. Tánciskolánk célja, hogy a hozzánk járók alapos tudást szerezzenek és magabiztos táncosokká váljanak, továbbá, hogy a táncórák sikerélményt adjanak és iskolánkból elégedetten távozzanak. Ezért kérünk minden tanulót, hogy csak kényelmi okokból ne hagyjanak ki egyetlen órát sem!
Köszönjük.

Nagyon fontos, hogy a megvásárolt bérletet csak abban az esetben áll módunkban visszaváltani, ha a kurzus nem indul el!
Viszont a le nem járt bérlet alkalmait át tudod váltani másik kurzusra, illetve átruházhatod másra.

Azok a növendékeink, akik olyan havi kurzusokra járnak, amelyek egész évben egy tudásszinten mennek (pl. balett), és folyamatosan lehet becsatlakozni, nem csak a hónap elején tudnak bérletet vásárolni, hanem akár a hónap közben is. A lényeg, hogy a bérlet érvényességéig le kell járni a 4-, 8 alkalmat.

Azokra a kurzusainkra, ahol a 8 alkalom eltelte után egy tudásszinttel feljebb lehet kerülni, nem érdemes a kurzus felénél becsatlakozni, mert már nem behozható a tanult anyag. Ilyenkor ajánlatos megvárni a következő indulást.

Kérjük, hogy a bérlet kiállítását minden esetben várd meg a recepción, a számítógépes rendszer csak a másodlagos ellenőrző eszköz. Nem tudunk csak a gépben lévő adatokra hivatkozni, annak érvényességét a bérlettel is alá kell tudni támasztani! Továbbá a bérlet rendszeres átadásával a recepciósnak, ki tudjuk küszöbölni, hogy rossz néven újra bekerülj a rendszerbe. Ugyanis, ha a recepciós rosszul érti a neved és nem talál a gépben, felvesz új tanulóként, így viszont nem lesznek követhetőek a befizetéseid, hiszen több néven szerepelsz. Az alkalmaidat a gép számolja, de ha Te is követni szeretnéd, ha átadod a recepción a bérleted, a recepciós be tudja ikszelni az alkalmat, mikor jössz, így Te is látod mindig hányadik alkalomnál jársz. Ez viszont csak akkor lesz pontos, ha minden alkalommal magaddal hozod és átadod a bérleted.)

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!